Information TV

The Creeping Terror

23:30 pm - 1:00 am

A slug-like space-mutant terrorises small-town USA. One of the few films to un-ironically feature se read more

What`s next Full Schedule

Irish TV ®

An Evening with Dolores Keane

0:30 am - 1:00 am

Irish country music star Dolores Keane speaks candidly to Irish TV about her struggles with alcoholi read more

What`s next Full Schedule

Showcase TV

Teleshopping - Superstars of Country

0:30 am - 1:00 am

Products and equipment for everyday use. read more

What`s next Full Schedule

Showcase TV

What's on Sunday, 19th April 2015

Morning
06:00 am
Teleshopping - No! No! Hair

Teleshopping - No! No! Hair (30min) Products and equipment for everyday use.

06:30 am
Teleshopping - SHARK LIFT AWAY

Teleshopping - SHARK LIFT AWAY (30min) Products and equipment for everyday use.

07:00 am
Teleshopping - H2O Mop X5 + Hydromousse SF

Teleshopping - H2O Mop X5 + Hydromousse SF (30min) Products and equipment for everyday use.

07:30 am
Teleshopping - Flavorstone + Hydromousse SF

Teleshopping - Flavorstone + Hydromousse SF (30min) Products and equipment for everyday use.

08:00 am
Teleshopping - Pressure Pro + Hydromousse SF

Teleshopping - Pressure Pro + Hydromousse SF (30min) Products and equipment for everyday use

08:30 am
Teleshopping - SHARK LIFT AWAY

Teleshopping - SHARK LIFT AWAY (30min) Products and equipment for everyday use.

09:00 am
Teleshopping - Space Systems

Teleshopping - Space Systems (30min) Equipment and products for everyday use.

09:30 am
Teleshopping - Superstars of Country

Teleshopping - Superstars of Country (30min) Products and equipment for everyday use.

10:00 am
Classic Restos

Classic Restos (30min) Fletch is back with a new series having a look at vehicles from yesteryear.

10:30 am
The Caravan Channel

The Caravan Channel (30min) EP 42. We test a BMW X5 towcar, see what a pre-owned Avondale Argente can offer, we're on our travels in Thanet and check out a new Conquerer

11:00 am
Motorhome Channel

Motorhome Channel (30min) Ep 42. Niall sits down on the job and looks at folding chairs. Have Chausson managed to combine space with design in the Flash 610? And John checks out another pre-owned van.

11:30 am
UK Boating Classic

UK Boating Classic (30min) Classic episodes of the UK's premiere series on the canal and river network. Includes a wide range of features, news and information from the waterways community. More info www.uk-boating.tv

12:00 pm
Heyday TV - The Beatles...

Heyday TV - The Beatles... (60min) ...Magical Mystery Tour Part 3. A retrospective look at the music of the Beatles.

Afternoon
01:00 pm
Heyday TV - The Beatles...

Heyday TV - The Beatles... (60min) ... Magical Mystery Tour Part 4. A retrospective look at the music of the Beatles.

02:00 pm
Heyday TV - The Gangster File 2. John Dillinger

Heyday TV - The Gangster File 2. John Dillinger (30min) A powerful documentary drawing on rare archive footage to trace the story of John Dillinger.

02:30 pm
Heyday TV - Hancock - The Lawyer

Heyday TV - Hancock - The Lawyer (30min) A vintage Tony Hancock live broadcast from 1957 in which Hancock becomes a lawyer, only to meet Sid James up to no good.

03:00 pm
Craft Daily

Craft Daily (60min) Ep 9. We'll be learning more about Intarsia, finishing off the baby bib, there are more flowers to pipe and a very special guest, Marika Vos-Bolman showing us how to make soft toys.

04:00 pm
Visions of War

Visions of War (60min) A fascinating anthology of war documentaries.

05:00 pm
Heyday TV - Abba The Gold Singles

Heyday TV - Abba The Gold Singles (90min) A critical review of the Euro favourites best singles.

06:30 pm
Heyday TV - Katie Price and Peter Andre Uncensored

Heyday TV - Katie Price and Peter Andre Uncensored (30min) Katie Price comes under the microscope in this powerful behind the scenes documentary.

07:00 pm
Oxford Style: Splendid Isolation

Oxford Style: Splendid Isolation (30min) While strolling through the faded pleasure garden of his once-grand estate, Paul Nicholson introduces some music videos from his art-rock band, Oxford Style. For more info www.oxfordstyle.co.uk

07:30 pm
Bluegrass Ridge

Bluegrass Ridge (30min) The latest in American Bluegrass music and news.

08:00 pm
JAM TV - Weekly News Roundup

JAM TV - Weekly News Roundup (30min) A precise, current, weekly roundup of the news across Jamaica and the Caribbean

Evening
08:30 pm
JAM TV - Hill and Gully Ride

JAM TV - Hill and Gully Ride (30min) Voyage with this documentary series which takes you on a breath-taking scenic journey on Jamaica's hidden towns & countrysides to reveal its heart-warming, entertaining history.

09:00 pm
JAM TV - Religious Hard Talk

JAM TV - Religious Hard Talk (60min) This a hard-hitting, thought provoking programme which delves into matters concerning the churches and religions.

10:00 pm
Heyday TV - Deep Purple Halcyon Years PT 1

Heyday TV - Deep Purple Halcyon Years PT 1 (60min) Some of the best years of Deep Purple

11:00 pm
Heyday TV - Iron Maiden

Heyday TV - Iron Maiden (60min) The ultimate critical review of this heavy rock band.

Later
12:00 am
Teleshopping - Focus T25

Teleshopping - Focus T25 (30min) Products and equipment for everyday use.

12:30 am
Teleshopping - Superstars of Country

Teleshopping - Superstars of Country (30min) Products and equipment for everyday use.

01:00 am
World Poker Tour - Alpha8

World Poker Tour - Alpha8 (60min) WPT Alpha 8 is a series of international Super High Roller Poker Tournaments featuring buy-ins of at least $100,000 US. These high-stakes, high-risk events attract poker's most prestigious players!

02:00 am
World Poker Tour - Alpha8

World Poker Tour - Alpha8 (60min) WPT Alpha 8 is a series of international Super High Roller Poker Tournaments featuring buy-ins of at least $100,000 US. These high-stakes, high-risk events attract poker's most prestigious players!

03:00 am
NUsicTV

NUsicTV (120min) The latest new independent music videos

05:00 am
Toontime tv

Toontime tv (60min) The best classic toons from the golden age of animation.

© Information TV 2015 All rights reserved